Penapis Air Coway Alkali

Apa yang menarik tentang penapis air coway alkali coway ni kalau nak dibandingkan dengan penapis air luar sana? caça niqueis gratis Ramai yang cakap kat luar sana lagi banyak model yang ada air ‘alkaline water’ ph lebih ringan.

Jujur memang terlalu banyak pilihan yang kita boleh dapat dengan penapis air lain tapi kat sini zain nak cuba kongsikan beberapa kesilapan atau tanggapan rakyat malaysia mengenai air alkali.


Coway Inception

Fakta yang sebenarnya yang buatkan mesin air alkali menjadi ionised alkaline water adalah sebab metal heating plate didalam mesin penapis air tersebut yang buatkan air tu diionkan dan menjadi alkali. Tak perlu zain ceritakan dengan lebih details tentang proses elektrolisis waktu zaman sekolah dulu, semua diantara kita dah belajar.


Kenapa mesin alkali coway ni mahal berbanding brand penapis air kat luar sana?

1. Metal plate yang digunakan oleh coway adalah jauh lebih selamat dan kadungan material plate adalah pada tahap yang terbaik untuk bidang kesihatan dan pemakanan berbanding brand lain.

2. Mesin air coway alkaline ini juga mesin Hybrid iaitu 2 in 1, ini disebakan mesin coway mempunyai 2 jenis air dalam satu penapis air coway model alkali iaitu Drinking Water (bahagian putih) & Alkaline Water (bahagian berwarna hitam).

3. Setiap 2 bulan sekali dan setiap 4/6 bulan pihak coway iaitu CODY (Coway Lady) akan datang untuk buat servis pada mesin air coway alkali anda dan tiada sebarang cas tambahan yang dikenakan oleh pihak coway pada pelanggan.

So far ni baru 3 sebab utama yang tak ramai yang tahu lagi, untuk tahu lebih lanjut boleh terus contact kami ruangan whatapps atau terus je hubungi pihak kami untuk tahu lebih lanjut pasal penapis air coway alkali ni.

Zain Azraai – 012-4599985


Air Alkaline + Drinking Water (PH 8.5, 9.0, 9.5), 3 Suhu Air

Features :

5.2 Liter air [hot – 1.2 L, Ambient – 2.0 L, Cold – 2.0 L]

Filters – Neo-Sense, NF Membranne, Plus Inno-Sense, Antibacterial

Rental : RM184 monthly [5 years service & warranty]

Buy : RM7,070 [1 year service & warranty]